+31 (0)70 762 02 76 of info@beachstadium.com

Beachvolleybal

 Reserveer online een Beachvolleybalveld

Beachvolleyballen op het strand met je vrienden. Of met een clubje sportieve badgasten die je van het strand plukt. Professionele velden en netten hebben wij uitgezet rondom het The Hague Beach Stadium, óók voor jou. Reserveer je veld en spee l tussen de top van het Nederlandse beachvolleybal.

Pro Beachvolleybalveld (Funtec vast systeem, belijning, antennes en gebruik Mikasa beachvolleybal) – € 15,- per uur

Regular Beachvolleybalveld (Funtec Pro-set, belijning en gebruik Mikasa beachvolleybal) – € 12,50 per uur

Reserveer online een veld via:

 

Beachvolleybaltraining

De fijne kneepjes van het beachvolleybal leren? Doe dan mee aan de trainingen van De Beachvolleybalschool in The Hague Beachstadium. Er zijn trainingsgroepen voor alle leeftijden en alle niveaus. Wil je een introductie van een paar lessen of aan de slag met een privé-coach? Ook dat is mogelijk! Meer weten? Klik hier: www.beachvolleybalschool.nl/trainingen

Zomeravond competitie

Veel wedstrijdjes spelen tot de onder gaat. Dat is het gevoel van de Zomeravond competitie.

In zes weken maak jij met de andere teams uit Den Haag en wijde omgeving uit wie zich kampioen van het Scheveningse Strand mag noemen – in ieder geval voor zes weken!

Er is een dames-, heren-, mix- en 4×4-competitie en er kan gespeeld worden op alle niveaus tot en met 2e divisie. Je speelt elke week op een vaste avond tegen andere teams in jouw categorie. De Zomeravond Competitie is opgedeeld in drie periodes van 6 weken. Je kunt je inschrijven voor één, twee of drie rondes.

We starten op competitie avonden om 19.00 uur bij The Hague Beach Stadium. Na afloop kun je genieten van een drankje, terwijl de zon in de zee zakt. Hieronder vind je alle informatie!

Meer weten? Klik hier: www.beachvolleybalschool.nl/trainingen


Goed geregeld

  • In onze Sportkantine kan je even bijkomen met een hapje en een drankje
  • We zijn makkelijk bereikbaar; je auto parkeer je naast het stadium
  • Kleedkamers en douches zijn er genoeg, maak er gebruik van