Bedrijfsuitjes

Wil je graag met je collega’s een mooie dag beleven? Kom dan naar Beachstadium in Scheveningen, kies een sport en wij bezorgen jullie een fantastische dag op maat. De mogelijkheden en aanvullingen zijn eindeloos: kies uit een breed aanbod aan activiteiten, een gezonde lunch en/of heerlijke barbecue. Beachstadium organiseert complete teamdagen en bedrijfsuitjes waar we de gasten kennis laten maken met diverse beachsporten en bovendien met elkaar de competitie kunnen aangaan.

Zoek je alternatieven voor minder actieve of immobiele collega’s? Geen probleem, er is volop keuze! Vraag hier je offerte aan.

Beachsportproeverij

Maak met de Sportproeverij van Beachstadium kennis met de wereld van Beach sporten. Kies uit 3 Beach sporten á 30 min; Beach volleybal, Beach soccer, Beach tennis, Beach handbal, Beach rugby or yoga. Start met een frisse Beach warming up op het Center Court. Hierna volgen de verschillende Beach sporten. Eindig samen met een cooling-down op het Centre Court.

3 uur | v.a. 30 personen | v.a. € 30,00 p.p.

Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal is één van de bekendste Beach sporten. Beachvolleybal is voor iedereen toegankelijk en vormt de juiste balans tussen ontspanning, plezier en sport! Genieten van de omgeving, lekker relaxen, recreatief bezig zijn of wat meer fanatiek; een toernooi bestaat uit de juiste mix van vertier en uitdaging.

3 uur | v.a. 20 personen | v.a. € 25,00 p.p.

Company Work-out

Een heerlijke combinatie tussen plezier en sport. Een frisse work-out met de beleving van muziek, maken het trainen van je lichaam laagdrempelig en zorgt voor extra energie! Op onze ruime en gezellige centercourt waan je je in zomerse sferen; met de zon op je gezicht, opzwepende deuntjes op de achtergrond en de begeleiding van onze ervaren instructeurs. Laat je inspireren en verleg je grenzen tijdens deze fun work-out!

Voor extra fun en maximale impact van de muziek kan deze work-out worden aangeboden als Silent work-out of worden gecombineerd met een cabaretier (tegen een meerprijs)

1,5 uur | v.a. 10 personen | v.a. € 25,00 p.p.

Company Beach Workouts

De elementen van het strand vormen de basis voor deze Beach Work-out. Laat je verrassen door de weerstand van het zand, gecombineerd met bewezen fitness oefeningen uit de sportschool. Maar dan in de frisse zeelucht, de zon op je gezicht en met blote voeten in het zand.

1 uur | v.a. 10 personen | v.a. € 25,00 p.p.

Eten en drinken

Goed en gezond eten en drinken is van groot belang tijdens een dag vol beweging en inspiratie! De menu’s van het Beachstadium zijn verrassend en verantwoord. Van een krachtige lunch tot een heerlijke BBQ, Healthy Buffet of volledig Food court. Met onze heerlijke creaties genieten bezoekers het hele jaar door van een zomerse smaak.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

TIP: combineer je vergadering in één van onze meeting rooms met een aansluitende lunch en een sportieve strandactiviteit!

Neem contact met ons op